fritid Data Garmin Nordic Norway AS IT Media kommunikasjon Detaljhandel Transport mote Pressemeldinger Sport Livsstil Sport_ telekom

Garmin feirer Global Running Day og lanserer Forerunner 55

Garmin feirer Global Running Day og lanserer Forerunner 55
Forerunner®


Dato: 02-06-2021 14:00 CEST
Opprinnelig tittel på pressemeldingen: Garmin feirer Global Running Day og lanserer Forerunner 55
Kategori: , Sport Livsstil, mote, fritid Data, telekom, IT Media, kommunikasjon Detaljhandel Transport Forerunner® 55

Garmin lanserer Forerunner® 55, en brukervennlig GPS-løpeklokke utviklet for løpeglede og motivasjon. Klokken er enkel å betjene. Ved raske tastetrykk starter man aktivitet, som å gå eller springe, for å registrere tid, distanse, hastighet, tempo og pulsdata direkte på håndleddet. Forerunner 55 viser detaljerte løpedata, gir forslag til daglige treningsmål, har preprogrammerte aktivitetsprofiler og mye mer. Garmin lanserer Forerunner 55 i sammenheng med Global Running Day.

”Vi vet at det finnes løpere på alle nivåer og at mange ofte velger en enklere løpeklokke”, forteller Dan Bartel hos Garmin. ”Derfor har vi utviklet Forerunner 55, som viser informativ data på skjermen, som motiverer løperen til å nå sine mål og som også oppmuntrer til en aktiv livsstil”.

Forerunner 55

Har innebygd GPS som registrerer distanse og tempo.
Viser puls med måling på håndleddet.
Registrerer aktivitet døgnet rundt; måler skritt, kalorier, søvn og mer1
Gir daglige forslag til trening som er personlig tilpasset ut fra treningshistorikk, helsenivå og restitusjonstid.
Har funksjonen Garmin Coach, som tilbyr treningsplanlegging med råd fra eksperter, og kan hjelpe med å sette opp treningsplaner for 5, 10 eller 21 kilometer.
Sikkerhetsfunksjoner, hvor man kan sende posisjon og varsler til venner og familie.

Avanserte løpefunksjoner

Forerunner 55 tilbyr i tillegg verktøy som kan hjelpe med å løfte treningen til neste nivå:

Funksjonen PacePro, som gir treningsråd for tempo, slik at man kan nå spesifikke mål ut fra tenkt distanse eller fart.
Estimert sluttid, med målberegning kan man velge distanse og se kalkulert sluttid direkte på klokken
Varsler for kadens, som forteller om man er innenfor ønsket nivå for antall skritt per sekund, som hjelper med å forbedre løpeteknikk.
Et stort utvalg av preprogrammerte aktivitetsprofiler, som løping på bane, på tredemølle, svømming i basseng, pilates, HIIT og mer.
Restitusjonsrådgiver som viser hvor lenge man behøver hvile før neste økt.

A to już wiesz?  Oppturen forsetter for MTG TV - kanalhuset som øker mest i mars

Aktivitet og helsemåling døgnet rundt

Forerunner 55 har en mengde ulike helsefunksjoner fra Garmin Firstbeat Analytics™. Man får mest mulig ut av klokken ved å bruke den døgnet rundt.

Klokken registrer stressnivå, sett gjerne inn påminnelser om å gjøre pusteøvelser som hjelper med å stresse ned når det er behov. Funksjonen Body Battery™ måler energinivå slik at man lettere skal finne det beste tidspunktet for aktivitet og hvile, samt å se når man har sine mest energiske og intensive minutter gjennom dagen. Som kvinne kan man registrere menstruasjonssyklus, eller benytte graviditetskalenderen, hvor det kan loggføres symptomer, trening, kost og mye mer. Alt gjøres via appen Garmin Connect™.

Trådløst tilkoblet

Forerunner 55 har et stort utvalg av populære trådløse funksjoner2. Man kan motta og se varsler for telefonanrop, sms, e-post, kalenderoppføringer og mer direkte på klokken. Med innebygd hendelsesregistrering3 kan man sende varsler som viser posisjon, manuelt eller automatisk, til lagrede nødkontakter. Etter aktiviteter overføres disse automatisk til Garmin Connect. Klokken kan også tilpasses ved å laste ned ulike urskiver, datafelt og apper fra Garmin Connect IQ™-butikken.

Forerunner 55 har opptil 2 ukers batteritid i smartklokemodus og opptil 20 timer i GPS-modus. Klokken er tilgjengelig i svart, hvit eller turkis versjon og selges til veiledende pris på kr. 2 299.- For mer informasjon, les mer på www.garmin.no

1Les mer på Garmin.com/ataccuracy

2 Når parkoblet med kompatibel smarttelefon.

3 For krav og begrensninger som gjelder for sikkerhet og sporing, les mer på Garmin.com/safety

Kilde: Pressekontor Garmin Nordic Norway AS – PRESSEMELDING –

————

Garmin er grunnlagt på prinsippene om innovasjon, komfort, ytelse, verdi og service. Det som startet med en håndfull ingeniører i 1989 har etterhvert utviklet seg til å bli en verdensomspennende og markedsledende produsent. Vårt mål har hele tiden vært det samme: Å skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike våre kunders liv. Avansert teknologi skal være enkel å bruke for at den skal komme til nytte! Vi designer og selger produkter, men vi omfavner egentlig en livsstil. I dag dekker vårt brede sortiment produkter til flygere, båteiere, bilister, motorsyklister, naturelskere og idrettsutøvere. Og vi tenker hele tiden på hvordan vi kan tilpasse og forbedre både oss selv og våre produkter.

A to już wiesz?  Gjør klar bunaden til 17. mai! Her er tipsene for å fjerne flekkene fra i fjor.

Garmin Nordic Norway AS distribuerer elektronikk for båt, bil, sport og friluftsliv fra Garmin. Vår gode serviceavdeling gjør oss i stand til å yte deg best mulig service. Vi har erfart at den beste markedsføringen er fornøyde kunder, og håper at du som kunde vil få oppleve hva vi legge i begrepet god service

Hashtags: # #Sport Livsstil, mote, fritid Data, telekom, IT Media, kommunikasjon Detaljhandel Transport Sport_

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy